Site logo

Zašto vaš objekat treba da bude pet-frendly?

 Ako ste ugostitelj, razmislite o tome da svoj posao prilagodite kućnim ljubimcima kako biste privukli nove klijente. Zašto? Ovi jedinstveni hoteli brzo osvajaju nove kupce i nova tržišta.

Koje pogodnosti mogu da uživaju smeštaji pogodni za kućne ljubimce?

 Pored pogodnosti za vlasnike kućnih ljubimaca koji posete neki pet friendly objekat, postoji i mnogo pogodnosti za sam smeštaj.

Prvo, gostima možete naplatiti naknadu za boravak kućnih ljubimaca.

Ponuda dodatne opreme i sadrzaja za kućne ljubimce omogućava vam da se izdvojite od konkurencije. Najbolje od svega, može vam pomoći da ostanete bukirani tokom cele godine, čak i van sezone.

Još jedna prednost za hotelijere koji nude smeštaj koji prihvata kućne ljubimce je to što inspirišu lojalnost vašem objektu.

 Ako gost zna da će i on i ljubimac biti dobro prihvaćeni u vašem objektu, to povećava mogućnost da će ponovo rezervisati kod vas.

Možda će vas čak imati na umu za svoj sledeći odmor ako ponudi dodate besplatan povodac za pse, činiju za poslastice ili bandanu sa imenom vašeg hotela radi dobrog prepoznavanja brenda.

Ako vaš hotel bude prepoznat kao dobro mesto za kućne ljubimce, to će inspirisati vlasnike kućnih ljubimaca da svoje iskustvo podele sa prijateljima, porodicom i na društvenim mrezama.

Ako je vaš hotel pogodan za kućne ljubimce, budite sigurni da i vaši klijenti to znaju tako što ćete na svom objektu i sajtu istaknuti informacije o kućnim ljubimcima i vašu politiku.

Postanite i vi istaknuta pet-friendly lokacija sa zvaničnim znakom kvaliteta i poverenja koji garantuje PTA Sertifikat!

Autor: Marina Stancevic

Pin
Blog
Shop
Chat

Prepare easily for a trip with your furry baby and never forget the important things to take on the road

Get your Travel Checklist

Plus receive the latest news and interesting topics weekly in your inbox.

By proceeding, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.