Site logo

Zašto je dobro biti pet-friendly?

 

Svaki vlasnik ljubimca će vam reći – lepo je znati unapred pravila posete (Pet Policy) i ući u prostoriju u kojoj vas čeka osmeh, tada znate da ste zaista dobrodošli!

Hoteli koji ostave dobar prvi utisak povećavaju svoje mogućnosti da steknu redovne goste i da dodatno zarade.  Ljudi koji putuju sa svojim ljubimcima spadaju često u srednju i visoku kategoriju platežne moći, svog mezimca doživljavaju kao člana porodice i vrlo su raspoloženi da plate za dodatne usluge. Nedavna istraživanja pokazuju da su između spa usluga i dodatnih sadržaja za ljubimce gosti birali da udovolje svojim ljubimcima i da su hoteli koji su nudili sadržaje prilagđene njima ostvarili čak 16% viši profit od  ostalih.  

Takođe, znaju da cene gestove u vidu slatkisa, činije za vodu, dodatne opreme, pa čak i poklon marame za koju će neretko ostaviti dobar review, sliku i preporuku.  Takvi izrazi dobrodošlice pomažu im da se odluče da ponovo borave kod vas jer razvijaju osećaj pripadanja i poštovanja. 

Kako se nije lako spakovati za put sa ljubimcem i kako najčešče nedostaje informacija kako o smeštaju tako i o ostalim sadržajima, vlasnici ljubimaca traže destinacije sa unapred poznatim informacijama gde i šta mogu da rade. Na taj način, hoteli svojim gostima obezbeđuju poznato okruženje kojem se rado vraćaju, povezuju se sa lokalnom zajednicom i promovišu turističku destinaciju na jedan inovativan način, u skladu sa savremenim trendom turizma.

Psi danas žive u skoro svakom trećem domaćinstvu i smatraju se ravnopravnim članovima porodica. Broj vlasnika koji žele da putuju sa svojim ljubimcima u stalnom je rastu, kao i uticaj grupa na društvenim mrežama u kojima se razmenjuju iskustva- srećan gost i dobra preporuka najbolja su marketing ulaganja.

I ljubimcima i njihovim vlasnicima važno je da se osećaju sigurno i dobrodošlo, vi im u tome možete pomoći već pri prvom susretu- isticanjem pet-friendly politike hotela u objektu i na sajtu www.pettraveladvisor.com 

Postanite i vi istaknuta pet-friendly lokacija sa zvaničnim znakom kvaliteta i poverenja koji garantuje PTA Sertifikat!

Autor: Marina Stancevic

LATEST POSTS:

Comments

  • Comments are closed.