Tvoj Novi Pet-Friendly Svet

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

IZDVOJ 2 MINUTA I POPUNI UPITNIK KAKO BI DOBIO PERSONALIZOVAN PRISTUP PLATFORMI I NJENIM FUNKCIONALNOSTIMA

Treba ti pomoć oko putovanja sa ljubimcem? Postavi pitanje!

Budi deo
zajednice

Na svetu postoji preko 200 miliona vlasnika ljubimaca. Mi smo tu da vas povežemo i da vam olakšamo život i putovanje uz njih.

Kreirali smo zajednicu unutar koje možeš da deliš pitanja, iskustva, savete i interesovanja!

Priključi se Facebook grupi, a za pristup društvenoj stranici Pet Travel Book i za direktnu podršku Pet Travel Advisor tima, klikni dole na povezivanje.

Doprinesi
i profitiraj

Svet je ogroman, ali ako svako od nas unese nekoliko omiljenih pet-friendly mesta i pozove prijatelje da to isto urade, ubrzaćemo proces!

Fokusiraj se na svoje okruženje i pinuj kada god otkriješ novo mesto vredno posete. Neko će ti biti zahvalan!

A mi tvoj trud odmah nagrađujemo sa PTA coinima koje možeš pretvoriti u vredne usluge i proizvode. 

Put od hiljadu milja počinje prvim korakom!

Proširi
mogućnosti

Informiši se i unapredi svoje veštine kao vlasnik psa – ili poboljšaj svoje poslovanje kao ugostitelj.

U ponudi imamo sertifikaciju poslovanja pet-friendly ugostitelja. Ovo će pomoći da unaprede svoje usluge i steknu nove klijente.

Za vlasnike ljubimaca pripremamo mnogo zanimljivih kratkih obuka sa kojima će razviti neke nove veštine u vaspitanju i obuci svog psa, što će olakšati i putovanja i zajednički boravak na lokacijama vam kuće.

Ja sam vlasnik kućnog ljubimca

Nađi pet-friendly lokacije

Istraži

Ja sam vlasnik objekta koji prima ljubimce

Prikaži svoju poslovnu lokaciju

Dodaj listing

Do sada standardizovane lokacije

Q&A

Mi činimo ovaj svet boljim mestom za sve vas koji imate ljubimce ili želite da pružate usluge vlasnicima ljubimaca! Standard koji smo kreirali učiniće svima život lakšim. Pročitajte više OVDE

PTA (Pet Travel Advisor) standard je kreiran tako da definiše obim pet-friendly usluga i opreme koju neko može da ponudi. Pročitajte više OVDE

Ako imaš kućnog ljubimca i voliš da provodiš vreme sa njim, sigurno te zanimaju lokacije koje možeš posetiti kao i pravila koja te tamo očekuju. PRETRAŽI mapu – ili DODAJ LISTING svojih omiljenih pet-friendly mesta kako bi i drugi mogli saznati za njih. 

Takođe, lako možeš zaraditi PTA coine i unovčiti ih preko Pet Travel Book

Registrujte se i kreirajte LISTING potpuno besplatno. Veoma jednostavno dobijate svoj standardizovan Pet-policy, kreiran od strane stručnog tima PTA. Na ovaj način će moći da vas lakše nađu na pet-friendly mapi upravo oni gosti koji odgovaraju vašem profilu usluge, što će dodatne unaprediti poslovanje i povećati zaradu. Ako Vam treba pomoć i konsultovanje, slobodno nas KONTAKTIRAJTE

Sve pet-friendly lokacije su dobrodošle da dodaju svoj LISTING i to u 4 kategorije – Smeštaj, Hrana i piće, Turističke znamenitosti i razne Usluge. Unutar svake kategorije, pronaći ćete podkategoriju od koje birate onu koja najpribližnije opisuje vaš biznis. Ako Vam zatreba pomoć, slobodno nas KONTAKTIRAJTE

  • Standardizovani objekat koji je obeležen PTA oznakom podrazumeva da su u objektu uspostavljena osnovna kućna pravila tzv. Pet-policy i da ispunjava minimalne kriterijume za prijem kućnih ljubimaca – posuda za vodu/hranu u svim objektima + krevet/prostirka u objektima sa smeštajem;
  • Standardizovani objekti sa prepoznatljivom oznakom nalaze se na sajtu pettraveladviosor.com i lako ih je pronaći;
  • Svi objekti na sajtu jasno navode svoja pravila poslovanja i na taj način izbegavaju neprijatne situacije i potencijalne probleme. Na primer, vlasnici pasa mogu da vide koji objekti su pogodni za pse preko 15 kg, da li su svi delovi određenog objekta pet-friendly ili ako ne, koji jesu, da li ima naplate za ljubimce, itd;
  • Podrška i stručni saveti našeg tima, kao i informacije o aktuelnim svetskim trendovima i pet-friendly ugostiteljstvu.

PRVI KORAK: Registrujte nalog (ovde)

DRUGI KORAK: Kreirajte Listing (ovde)

Jedan od najboljih načina za promociju je kada PTA tim poseti vašu lokaciju. Tada možete pokazati svoje poslovanje i gostoprimstvo i iz prve ruke dobiti ocenu i preporuku. Ovo može biti opcija plaćene posete uz konsalting i obuku ili čak možete biti posećeni besplatno kada je naš tim u vašoj blizini. Prijavite se ovde i recite nam zašto bi bilo lepo baš Vas izabrati i posetiti.

Jedan od najčešćih briga vlasnika većih rasa je što oni nisu često dobrodošli u pet-friendly objektima odnosno primaju se samo manje težine tipa 8 do 10 kg.

Evo jedan interesantan blog na ovu temu, a kod nas na pretraživanju možete staviti filter čime će se prikazati samo lokacije koje vama odgovaraju.

Web platforma Pet Travel Book je mesto koje vas čeka i otvoreno je kako bi svi lakše komunicirali, postavljali pitanja i rešavali nedoumice. Ali ne samo to, kreirana je PTA coin virtuelna valuta koja će moći da se konvertuje u besplatna noćenja i druge vredne usluge i proizvode.

Našim dolaskom dobijate besplatan blog – putopis sa ocenom lokacije i ličnom preporukom na sajtu i na Facebook grupi.  Takođe, tokom posete podelićemo sa vama neke od najboljih svetskih praksi koje možete primeniti u svom objektu i dodatno zaraditi.

Nema naknade za registraciju, kao ni za dodavanje listinga i pretragu mape.

Želimo da gradimo i razvijemo ovu platformu zajedno sa vama! 

Želimo da ponudimo vlasnicima ljubimaca da na jednostavan način nađu mesta koja odgovaraju baš njima, čime pomažemo i ugostiteljima da imaju goste po svojoj meri i pravilima.

Naknada postoji jedino na promociju, konsalting i podršku – što možete videti ovde.

Naš tim i ambasadori putuju oko sveta i ako posete lokaciju blizu vašoj, velika je šansa da vas kontaktiraju i izaberu.

U slučaju da želite da se prijavite za posetu, KONTAKTIRAJTE NAS da saznate kakvi su nam planovi i predstojeće destinacije. 

Ako putuješ zajedno sa svojim ljubimcem, možeš se priključiti našem timu i deliti svoja iskustva i sa drugima. 

Mi pružamo različite promotivne pakete našim Ambasadorima na samoj destinaciji, promociju na internet stranici i društvenim mrežama kao i još mnogo benefita dodatno. Hvala Vam što želite da pomognete da rastemo!

Za više detalja, molim vas da nas KONTAKTIRATE

Ne.  Pet Travel Advisor stiker je statusni simbol objekata koji su se standardizovali i koji svoje pet-friendly usluge pružaju u skladu sa najboljim svetskim praksama. Sam broj  šapica govori o obimu usluga i opreme koja se kod vas može naći. Ako nemate smeštaj, ne možete ni posedovati više od 1 šapice ali to ne umanjuje istaknuti status u kvalitetu pružanja vaše usluge.

Ne. Registracija na sajtu znači da ste pet-friendly, i da poslujete po određenim pravilima. Samim kreiranjem listinga, kreira se i vaš jedinstveni  Pet Policy , čime se definišu pravila prijema počevši od vrste kućnih ljubimaca, kilaže, naknade, kao i svih ostalih stvari vezano za boravak u skladu sa kućnim redom.

Naša želja je da predstavimo vaš posao na najbolji mogući način i da olakšamo i vama i vašim gostima ugodan boravak. 

Nakon što kreirate listing, pravila i prezentujete lokaciju, jedina obaveza je da održavate vaše podatke ažurnima.

Takođe, važno je da podaci o dostupnoj opremi i uslugama koje pružate budu tačni kako ne bi dobili negativnu ocenu od naših posetilaca.

Najčešća je praksa da opredelite osobu koja će komunicirati sa nama po potrebi – menadžer ili Pet Caretaker.

Travel Guide - mesta koja smo posetili

Šta kažu o nama:

PTA Partneri

Inovacija koju prate vodeći brendovi

PTA Ambasadori

Postanite deo PTA sveta!

Our Services
Explore
Add Location
Community
My Account